Over ons

Krijnen Timmerwerken

Vanuit onze timmerwerkplaats in de Arnhemse Rozenstraat maken we maatwerk voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Eén stuk of in serie; ambachtelijk timmerwerk dat voldoet aan de eisen van nu.
Dat voldoet aan de eisen van de klant maar ook voldoet aan de eisen die we ons zelf stellen.
We zijn trots op ons werk en leggen de lat hoog.
Een kwalitatief hoogwaardig product biedt meerwaarde voor uw pand.
Daar staan we voor.

Particulier en zakelijk

Wij timmeren voor particulieren en voor professionals.

Particulieren nemen we graag de zorg uit handen. Van een eerste gedachte tot de afronding van een project kunnen we helpen bij de keuzes en de uitvoering. Denken – maken – plaatsen.
Wij gaan pas naar huis als iedereen tevreden is.

Voor de zakelijke markt bieden we maatwerk oplossingen voor elk project. In materiaal, in kwaliteit en in uitvoering bieden we meerwaarde voor elk project.
In goed overleg met de opdrachtgever en met de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een tevreden klant!

metsel

Nieuw- en verbouw

Maatwerk in nieuw- en verbouw. We denken mee, we maken en we plaatsen. De nieuwe trap, de veranda of het hekwerk. Groot of klein timmerwerk: altijd kwaliteit met oog voor detail.

verbouwing

Renovatie

Het goede behouden en aanpassen aan de eisen van nu. Dat is voor ons renoveren. Kozijnen, ramen, deuren, kwaliteit op maat met behoud van authentieke elementen.

timmer

Restauratie

Bij een monumentaal pand behoud je de karakteristieke eigenschappen. Wij restaureren met de materialen en technieken van toen zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit.

nieuwbouw

Duurzaam

Goed timmerwerk is niet alleen voor nu, het is een meerwaarde voor de lange termijn. Met goed hout en afgewerkt met duurzame lak op acrylbasis werken we toekomstbestendig. Voor klant en omgeving.