Contact

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Welke oplossing we voor u kunnen bedenken? Bel, mail of loop gewoon eens binnen. Neem een kijkje in de werkplaats en maak kennis met onze medewerkers. Van harte welkom!

Vakmanschap voor later

Wij werken graag met jonge mensen. Leerlingen die timmeren nog als een ambacht zien, aan wie we ons vakmanschap willen doorgeven. Ben je op zoek naar een plek waar je het echte timmer vak kunt leren? Neem contact met ons op. Als leerbedrijf maken we graag kennis met je!

metsel

Nieuw- en verbouw

Maatwerk in nieuw- en verbouw. We denken mee, we maken en we plaatsen. De nieuwe trap, de veranda of het hekwerk. Groot of klein timmerwerk: altijd kwaliteit met oog voor detail.

verbouwing

Renovatie

Het goede behouden en aanpassen aan de eisen van nu. Dat is voor ons renoveren. Kozijnen, ramen, deuren, kwaliteit op maat met behoud van authentieke elementen.

timmer

Restauratie

Bij een monumentaal pand behoud je de karakteristieke eigenschappen. Wij restaureren met de materialen en technieken van toen zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit.

nieuwbouw

Duurzaam

Goed timmerwerk is niet alleen voor nu, het is een meerwaarde voor de lange termijn. Met goed hout en afgewerkt met duurzame lak op acrylbasis werken we toekomstbestendig. Voor klant en omgeving.