Vacature | Allround Timmerman

Vacature Krijnen Timmerwerken Arnhem Zoekt een Allround Timmerman Bij Krijnen kennen we geen standaard. Waar wij voor staan is maatwerk. Waar wij voor staan is maatwerk. Maatwerk in renoveren, in restaureren en bij nieuwbouw. Wij vervaardigen en plaatsen maatwerk voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Kom je net van school, wil je werkervaring opdoen … Lees meer

Lees meer

Vacature | Allround Timmerman,

Vacature | Krijnen Timmerwerken Arnhem zoekt een Allround Timmerman, Bij interesse of voor meer informatie bellen met 0342-400170 of mailen met gradus@snitselaar.nl

Lees meer
metsel

Nieuw- en verbouw

Maatwerk in nieuw- en verbouw. We denken mee, we maken en we plaatsen. De nieuwe trap, de veranda of het hekwerk. Groot of klein timmerwerk: altijd kwaliteit met oog voor detail.

verbouwing

Renovatie

Het goede behouden en aanpassen aan de eisen van nu. Dat is voor ons renoveren. Kozijnen, ramen, deuren, kwaliteit op maat met behoud van authentieke elementen.

timmer

Restauratie

Bij een monumentaal pand behoud je de karakteristieke eigenschappen. Wij restaureren met de materialen en technieken van toen zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit.

nieuwbouw

Duurzaam

Goed timmerwerk is niet alleen voor nu, het is een meerwaarde voor de lange termijn. Met goed hout en afgewerkt met duurzame lak op acrylbasis werken we toekomstbestendig. Voor klant en omgeving.